top of page

Amoena 

Lingerie voor Borstaanpassingen en -Protheses

 

Elk jaar krijgen ongeveer 10.000 vrouwen in België de diagnose borstkanker. Een diagnose die niet alleen het leven van de getroffenen volledig doet ontsporen, maar ook een grote verandering betekent.

 

Amoena Care wil de getroffen vrouwen op alle mogelijke manieren door deze moeilijke tijd ondersteunen met hun producten. Het doel is om deze vrouwen zich comfortabel, veilig en vrouwelijk te laten voelen. Door jarenlange ervaring en het werken met vrouwen met borstkanker is Amoena Care een expert op het gebied van borstzorg.

De cups van onze beha's bevatten onzichtbare hoesjes. Mooie en verleidelijke beha's en bijpassende lingeriesetjes waar bovendien je borstprothese in past.

Voel je fantastisch in Amoena's comfortabele en luxueuze assortiment. Onze lingerie met hoesjes combineert de essentie van vrouwelijkheid met de nieuwste modetrends. Ontdek onze lingerie die jouw natuurlijke vorm herstelt en accentueert. Dankzij onze geavanceerde hoesjestechnologie blijven borstprothesen mooi op hun plaats waardoor je onze prachtige lingerie vol zelfvertrouwen  kunt dragen. Ontdek onze lingeriecollectie met verleidelijke details in kant.

Anita: Producten
bottom of page