top of page

Anita Care Swimwear

Badmode voor vrouwen met een borstprothese zorgt ervoor dat u er net zo aantrekkelijk uitziet in de zon, op het strand en aan de zee als in de badkleding die u tot nu toe hebt gedragen. Alleen de hoge functionaliteit en het bijzondere draagcomfort maken het verschil. Vrolijk gekleurde zwemkleding zorgt voor lichamelijk welzijn en levenskwaliteit!

Wat is eigenlijk het verschil tussen 'gewone' badmode en borstprothese badmode, en wat precies maakt badmode van Anita care zo speciaal voor vrouwen die aan hun borst zijn geopereerd? Lees hier alles over de bijzondere modellen, de perfecte pasvorm en de materialen die we gebruiken.

 

Model en design

Qua uiterlijk overtuigt badmode voor vrouwen die aan hun borst zijn geopereerd door de kleurrijke motieven, modieuze modellen en geraffineerde accessoires. Verborgen voor het oog is er echter nog veel meer aan de hand. Functionaliteit is hier het sleutelwoord! Waarom is het belangrijk dat vrouwen die aan hun borst zijn geopereerd, niet zomaar willekeurige badkleding dragen?

 

  • Het hoger gesneden decolleté zorgt voor een veilige steun en bedekt de littekens.

  • De opening aan de zijkanten van de prothesehoesjes zorgen voor een veilig en bevrijdend gevoel tijdens het zwemmen

  • Bijzondere materialen en pasvormen voorkomen dat de prothese aftekent.

  • De verstelbare schouderbandjes verhogen de functionaliteit

  • Een hoger afgewerkt armsgat garandeert een goede steun en een hoog draagcomfort

Anita: Producten
bottom of page