top of page

Anita Care

Lingerie voor Borstaanpassingen en -Protheses

 

Elk jaar krijgen ongeveer 10.000 vrouwen in België de diagnose borstkanker. Een diagnose die niet alleen het leven van de getroffenen volledig doet ontsporen, maar ook een grote verandering betekent.

 

Anita Care wil de getroffen vrouwen op alle mogelijke manieren door deze moeilijke tijd ondersteunen met hun producten. Het doel is om deze vrouwen zich comfortabel, veilig en vrouwelijk te laten voelen. Door jarenlange ervaring en het werken met vrouwen met borstkanker is Anita Care een expert op het gebied van borstzorg.

We ontwikkelen niet alleen borstprothesen en compensatiecups, op elkaar afgestemde prothesebeha's en prothesebadkleding, maar ook producten voor de perfecte postoperatieve behandeling. De juiste postoperatieve zorg is altijd nodig na elke operatie, en dit omvat een borstvergroting, borstamputatie, conservering en vergroting of verkleining. Het verzorgingsassortiment van Anita biedt ook specialistische producten, waaronder compressiebeha's, lymfatische ontlastzwachtels en nog veel meer ter ondersteuning van een snel genezingsproces.

Anita: Producten
bottom of page