top of page

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen - wij hebben antwoorden.

Kan ik maten bestellen die niet op voorraad zijn?

Gedurende het seizoen kunnen de meeste artikelen nabesteld worden. Wij nemen graag de moeite voor je om het meteen bij onze leverancier na te vragen.

Geven jullie geld terug als een artikel afgeprijsd wordt kort nadat ik het heb gekocht?

Wij geven geen geld terug aangezien artikelen die wij afprijzen tijdens de solden einde reeksen zijn.

Mijn bretellen vallen steeds van mijn schouders.... Wat kan ik daar aan doen?

Dit is een veelvoorkomend probleem, vooral bij iets oudere dames of vrouwen die een schouder gekwetst of gebroken hebben. De ideale beha bij uitstek is de BELVEDERE van Anita.

Zowel met als zonder beugel voel je onmiddellijk dat de bretel veel hoger op je schouder zit. Het is een echte comfortbeha... dus:  ga voor de bredere bretel van deze serie! Kom naar de zaak en ervaar het goed gevoel. Aanpassen is de boodschap!

Ik ben sterk vermagerd en nu past me geen enkele beha meer die ik nog liggen had. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Probeer niet zelf te experimenteren met de maat!

Kom binnen en laat me je maat even opnieuw opnemen. En dan kunnen we samen bespreken én aanpassen welke beha voor jou het meeste steun terug geeft.  We wisselen niet-voorgevormde, maar stevige beha's af met eventueel voorgevormde of spacers. Alles hangt af van de boezem.

Een lingeriesetje uit een keten voldoet niet aan mijn eisen. Hebben jullie ook goede lingerie tegen betaalbare prijzen?

Dan kan het merk Lisca veel voor je betekenen! Lisca is jong, lief, pittig, net dat beetje meer..... en in een perfecte prijs/kwaliteit ver-houding!  Spring eens binnen en laat je verrassen door de collectie... Zelfs voor jonge dames met een grotere cup kan Lisca uitkomst bieden. De rugpanden worden verstevigd om je toch een aan-genaam gevoel te geven zodat je steun voelt.

Ik draag alleen maar voorgevormde beha's. Maar mijn beha's 'gapen' als ik me voorover buk. Wat kan ik hiertegen doen?

Alles begint weer met het meten en het aanpassen van de juiste maat en beha. Het kan zijn dat de voorgevormde beha's inderdaad moeilijker aansluiten. Dan heb ik de 'spacerbeha' die dat probleem kan oplossen omdat dit soort beha volledig aansluit op de huid.

Het proberen waard! 

Ik denk dat ik een hele grote maat heb, maar niemand kan me helpen om de juiste maat te kopen/vinden...

Wat is de definitie van een grote maat? Een grote cup of een brede omtrek. Of een combinatie van beide? Of ben je smal rondom en heb je toch heel wat boezem? Ik blijf altijd hetzelfde herhalen: kom, en laat je eens fatsoenlijk opmeten! Het is zo belangrijk dat je beha perfect aansluit, om je ook goed te voelen.Ik heb beha's in voorraad tot en met een K-cup! En tot een omtrek onder de buste gemeten van 130 cm. Met meer dan 40 jaar ervaring ben je bij mij aan het goede adres! 

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen

Ik voel me bekneld in mijn beha. Dat ding vliegt onmiddellijk uit als ik van mijn werk thuis kom.

Een beha hoort steun te geven, niet te knellen. Als een beha na verloop van tijd gaat knellen, kan dat 2 oorzaken hebben.

1: de beha is gekrompen, is te warm gewassen of heeft een rit in de droogtrommel gedraaid of

2:  de draagster is langzaamaan van maat/model aan het veranderen. Dat kan voor en na een zwangerschap zijn,  tijdens de pubertijd... in aanloop naar de menopauze... stress... Het probleem kan van tijdelijke aard zijn. Blijf niet lopen met een te kleine beha. Was je beha, leg  'm in de kast en kom een op maat gemeten nieuwe beha kopen die zo aangenaam zit dat hij niet voor dat de avond valt, rondslingert! De meeste dames hebben meerder maten in hun lade... dat hoort bij het vrouw-zijn! Dan eens een beetje op... en dan weer enkele kilo's af...

Ik wil een stevige beha én een vaste cup.

Dan is het belangrijk om je op het rugpand te focussen. En het je vakkundig opmeten. Met de omtrekmaat en de nodige knowhow van de collecties kan ik een selectie maken om je te laten passen. Je hoeft je niet vast te klampen aan 1 merk of 1 serie. Er zwemmen genoeg vissen in de lingerie-vijver om de ideale beha aan de haak te slaan! Een beha mag uiteraard mooi zijn, maar de eerste vereiste is nog altijd dat hij perfect past en een goed, comfortabel gevoel geeft. 

bottom of page