top of page

Borstprothese Service

Prothese lingerie

Ik bied je graag de Persoonlijk Passen Service aan. Door het aanvragen van deze service reserveer ik voldoende tijd voor je.

Bij Lingerieboutique Anne Marie wil ik jou begeleiden na een esthetische ingreep, en vooral ook na een medische ingreep.

Ik ben er vanaf de DIAGNOSE bij en begeleid je doorheen de hele behandeling, en natuurlijk nog veel langer.......

 

Of het nu gaat om borstsparende chirurgie, een mastectomie (borstamputatie), een primaire reconstructie, een borstvergroting of -verkleining .... ik heb de aangepaste postoperatieve (na de ingreep) beha voor jou!!

 

Nu kun je je afvragen? Waarom een postoperatieve beha? Wat is

er mis met een sportbeha? Moet ik op dat moment wel een beha dragen???!

De postoperatieve beha's zijn samen met artsen ontwikkeld! Het merendeel van deze beha's heeft een voorsluiting en brede, zachte schouderbanden. De beha's zijn ook voorzien van speciale drukzones die ondersteuning en stabiliteit aan de geopereerde zones bieden en geen knellend gevoel geven. Je moet ze tenslotte tijdens de herstelperiode dag én nacht dragen gedurende 6 tot 8 weken. Deze beha's verminderen het risico op lymfoedeem in deze genezingsfase.

BELANGRIJK: Gedurende de behandeling absoluut geen beha met beugels dragen!!

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Mastectomy-bra-Dalia-Anita-care-black-5751X.jpg

Persoonlijk aanmeten

Nadat je helemaal hersteld bent van de ingreep, overlopen we samen het volledige gamma protheses van de topmerken Anita en Amoena die we op voorraad hebben. We vinden voor jou de passende borstprothese of shaper.

Vanzelfsprekend zoeken we ook de daarbij passende beha. Want je start met het aanpassen van een goed zittende beha om daarna de beste prothese te vinden.

Je mag versteld staan hoe groot de keuze is van de hiervoor speciaal ontwikkelde lingerie. Ik maak er mijn missie van om je de perfecte beha aan te meten voor het ultieme draagcomfort en onzichtbaarheid van de prothese.

Je krijgt ook de professionele service van de zorgkas Goed of de Zorgbaar, zoals jij verkiest. Op vastgestelde dagen komen bandagiste Elke of Annemie jouw prothese 'fitten' en alle papieren voor de tussenkomst van jouw ziekenfonds in orde te brengen.

Er kunnen ook opties openblijven voor secundaire chirurgie: een reconstructie met implantaten of met lichaamseigen weefsel. Dan is het weer even teruggrijpen naar de postoperatieve beha.

Aangepaste badmode is dan nog de kers op de taart om weer zelfzeker voor de dag te komen. Hierbij adviseer ik je om een zwemprothese te nemen om zo je originele prothese te sparen bij intensief zwemmen of sporten.

Blijf je zitten met vragen die jezelf, maar ook je familie raken?

Ik kan je dan met een gerust hart doorverwijzen naar mijn partner in moeilijke dagen: LIMANI, inloophuis voor gezinnen met kanker.

Neem eerst even telefonisch contact met ze op. Dit kan op de volgende nummers: - 0489 / 00 01 18

                                   - 0485 / 32 69 57

                                     - 0485 / 32 70 / 97

Weet dat je er nooit alleen voor staat!

Lingerieboutique Anne Marie 8.jpg

Bekijk hier de Collecties

Amoena Swimwear

Amoena Swimwear

SPRING/SUMMER 2022

Anita Care

Anita Care

SPRING/SUMMER 2022

Anita Care Swimwear

Anita Care Swimwear

SPRING/SUMMER 2022

Amoena

Amoena

SPRING/SUMMER 2022

Prothese Service: Diensten

Contact opnemen met ondersteuning

Hoe kunnen we helpen?

Bedankt voor de inzending!

Prothese Service: Contact opnemen met ondersteuning
bottom of page